A tánc világnapja

2024

Rendező Rendező, koreográfus, művészeti vezető: Majoros Róbert
Premier 2024. április 28.
Korhatár A tartalom nem rendelkezik korhatár besorolással.
Időtartam 1 óra 40 perc

2024. április 28., vasárnap 16 óra és 19 óra
Vörösmarty Színház

Ismét különleges összeállítással készül az Alba Regia Táncegyüttes a tánc világnapjára 2024. április 28-án, vasárnap 19 órakor a székesfehérvári Vörösmarty Színházban: a 75 év legjobb koreográfiái egy műsorban, több generációval.

A tánc világnapja több mint négy évtizedes múltra tekint vissza. Az UNESCO Nemzetközi Színházi Intézetének Nemzetközi Táncbizottsága hozta létre Jean-Georges Noverre, francia táncos és balettmester, a táncművészet első nagy újítójának születésnapján.

Az ünnep alkalmából az Alba Regia Táncegyüttes egyestés összeállítással készül a székesfehérvári Vörösmarty Színházban 2024. április 28-án, vasárnap 19 órakor. Az est megálmodója Majoros Róbert, az Alba Regia Táncegyüttes művészeti vezetője. Művészeti munkatársai Majorosné Szabó Veronika, Tombor Bea és Molnár Gábor. A régmúlt díjnyertes koreográfiái, az elmúlt idők sikerszámai és a jövő tehetségeinek koreográfiái színesítik előadásukat. Közreműködik az Alba Regia Táncegyüttes és a Múltidézők csoport. A gálaműsoron adják át az Év táncosa díjakat.


Rendező, koreográfus, művészeti vezető: Majoros Róbert
Művészeti munkatársak: Majorosné Szabó Veronika, Tombor Bea és Molnár Gábor.

Jegyrendelés

Ha szeretnél jegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

április 28., Vasárnap
Minden jegy elkelt.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.