Házirend
 1. A házirend az Egyesület valamennyi dolgozójára, megbízott munkatársára, a helyiségeket igénybe vevő bérlőkre és az Egyesület által működtetett Táncházba (továbbiakban: épület) érkező látogatókra egyaránt vonatkozik.
 2. Nyitvatartási idő: hétköznapokon 09.00-16.00 óráig, illetve ettől eltérően a programokhoz igazodóan.
 3. A programok zavartalansága érdekében minden munkatársunktól, a programokon résztvevőktől elvárjuk a közösségi és társas együttlét szabályainak megfelelő, kulturált magatartást.
 4. Az épület berendezéseinek és felszereléseinek rendeltetésszerű használata, valamint a tisztaság és a rend megóvása minden munkavállalónak és az épületbe látogatónak érdeke, kötelessége. A szándékos károkozás kártérítési kötelezettséggel jár.
 5. A technikai berendezéseket és felszereléseket kizárólag a program- és tanfolyamvezetők, illetve az intézmény munkatársai által megbízott személyek kezelhetik.
 6. Az épület területén tartózkodó minden személy köteles betartani és másokkal betartatni az érvényben lévő munka-, tűz- és vagyonvédelmi szabályokat.
 7. Az épület egész területén TILOS a dohányzás és a tudatmódosító szerek használata. Dohányzás kizárólag a bejárattól minimum 5 méterre kijelölt helyen történhet.
 8. Az épületbe behozott értéktárgyakért, illetve az épület előtt hagyott járművekért felelősséget nem vállalunk!
 9. Az Egyesület dolgozói jogosultak a házirend betartására felszólítani az azt megsértő látogatókat. Akik ennek ellenére is vétenek a házirend ellen, kötelesek elhagyni az épületet.
 10. Az Egyesület dolgozói munkavégzését biztosító irodák nem nyilvánosak, ezekben csak a munkakapcsolatok ügyeiben eljáró személyek, bérlők, fellépők és közreműködők tartózkodhatnak.
 11. A termek bérlésével egybekötött rendezvényre, foglalkozásra vonatkozó előírásokat az Egyesület és a bérlő között megkötött szerződések tartalmazzák.
 12. A foglalkozások (próbák), egyéb rendezvények tekintetében a helyiségeket igénybe vevő/bérlő felelősséggel tartozik az ott lévő berendezési tárgyak épségéért. Kár okozása esetén a helyiséget igénybe vevő anyagi kártérítésre kötelezhető.
 13. Ittas, bódító- vagy kábítószer hatása alatt álló személy az épület területén nem tartózkodhat.
 14. Az Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben a rendezvény látogatóinak száma az egyes helyiségek hivatalos befogadóképességét eléri, akkor azt megteltnek nyilvánítsa és további résztvevőket nem enged be.
 15. 14 év alattiak az épületben tartandó rendezvényeken csak felnőtt kísérővel és felügyelete alatt tartózkodhatnak.
 16. Az épületben lévő Büfét vállalkozó működteti. Az Egyesület a működés során felmerülő szabálytalanságért, a vonatkozó jogszabályoktól való eltérésért felelősséggel nem tartozik.
 17. Bármely veszély, baleset észlelése esetén értesítendők az Egyesület munkavállalói, valamint az adott ügyben illetékes hatóságok:

   MENTŐK: 104
   TŰZOLTÓK: 105
   RENDŐRSÉG: 107
   Mobiltelefonról elérhető segélykérés: 112

Jegyvásárlási tájékoztató

A székesfehérvári Táncház előadásaira személyesen nyitvatartási időben bankkártyával és készpénzzel, vagy online rendszerünkön keresztül tudnak jegyet vásárolni.

Személyes jegyvásárlás

Személyes jegyvásárlásnál a belépőjegyét kézhez kapja, melyet kérünk az előadás végéig megőrizni. A belépőjegy egyben nyugtának is minősül. Amennyiben áfás számlát igényel, kérjük, azt fizetéskor jelezze.

Online jegyvásárlás

Online jegyvásárlási rendszerünket a https://jegy.artefolk.hu/ oldalon érheti el. Az oldalon csak bankkártyás fizetési módra van lehetőség. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy sikeres bankkártyás jegyvásárlás esetén a vásárlás után partnerünktől, a fizetést lebonyolító Barion Payment Zrt.-től és az Alba Regia Táncegyesülettől is kap majd levelet.

Pénzvisszafizetési feltételek

Amennyiben előre vásárolt jegyet, de az előadáson nem jelenik meg, a jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. Előre vásárolt jegyet visszaváltani az előadás előtt két munkanappal van lehetősége a pénztárban.

Amennyiben egy előadás technikai okok miatt el- vagy félbemarad, akkor a megváltott jegyeket a pénztárban visszaváltjuk.

Az előadás megtartottnak tekintendő, amennyiben az előadás teljes időtartamának a fele lezajlott.

Az üzemeltető fenntartja a jogot a műsorváltoztatásra.

Műsorváltozás esetén az eredeti előadásra megváltott jegyek érvényesek, vagy az előadás kezdetéig a pénztárban visszaválthatók.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.